“Јуридика” одржа обука на тема “Решавање на работно-правни прашања и успешни деловни (бизнис) практики”

27.10.2016 година Обука: “Решавање на работно-правни прашања и успешни деловни (бизнис) практики” во организација на Асоцијација на правно-економски истражувања и едукација “Јуридика” и Бизнис конфедерација на Македонија. Три работни сесии моделирани како интерактивни средби со експерти од теоријата и практиката обезбедија можност за осознавање и учење на нови трендови и практична примена на законодавството во Read more about “Јуридика” одржа обука на тема “Решавање на работно-правни прашања и успешни деловни (бизнис) практики”[…]