По втор пат на Правниот факултет „Јустинијан Први“ се одржа симулација на судење од областа на работните односи и антидискриминација

По втор пат на Правениот факултет “Јустинијан Први” се одржа СИМУЛАЦИЈА НА СУДЕЊЕ ОД ОБЛАСТА НА РАБОТНИТЕ ОДНОСИ И АНТИДИСКРИМИНАЦИЈА, во кое учествувaa студенти од правниот факултет “Јустинијан Први” под водство на проф. Лазар Јовевски и судии од Основен суд Скопје 2. На овој свечен ден се обрати В.Д. деканот Д-р Сашо Георгиевски, професорот Д-р Лазар Read more about По втор пат на Правниот факултет „Јустинијан Први“ се одржа симулација на судење од областа на работните односи и антидискриминација[…]