Реализирана обука на тема: “Застапување и лобирање” во рамки на проектот “Успешни во единство”

 Проект: „Успешни во единство“ На ден 29-ти јуни 2017 година, во рамки на проектот “Успешни во единство” беше реализирана обуката на тема: “Застапување и лобирање” наменета за млади претприемачи од немнозинско етничко потекло. Младите претприемачи од немнозинско етничко потекло на обуката имаа можност да осознааат за можностите но и да ги зајакнат своите вештини за застапување на Read more about Реализирана обука на тема: “Застапување и лобирање” во рамки на проектот “Успешни во единство”[…]

Известување за обуката на тема: “Решавање на практични проблеми и разгледување на актуелни прашања во работните односи”

Нашата работа има смисла само кога додаваме вредност на општествените текови а со тоа придонесуваме кон изградување на праведно општество и обезбедување на пристоен живот за секој граѓанин во Република Македонија. Асоцијација за правно економски истражувања и едукација “ЈУРИДИКА” и нашиот партнер Бизнис Конфедерација на Македонија беа организатори на правно советување на тема: “Решавање на практични Read more about Известување за обуката на тема: “Решавање на практични проблеми и разгледување на актуелни прашања во работните односи”[…]

Повик за ангажирање на обучувач

 Проект: „Успешни во единство“   Повик за ангажирање на обучувач Асоцијацијата за правно економски истражувања и едукација “ЈУРИДИКА”, во рамки на проектот „Успешни во единство“, финансиран од Европската Унија, има потреба од: 1 (еден) обучувач за обука на темa: “Застапување и лобирање” наменета за млади претприемачи: Концепти во застапувањето и Вештини за организирано застапување; Идентификување на проблеми Read more about Повик за ангажирање на обучувач[…]