Повик за ангажирање на обучувач

 Проект: „Успешни во единство“   Повик за ангажирање на обучувач   Асоцијацијата за правно економски истражувања и едукација “ЈУРИДИКА”, во рамки на проектот „Успешни во единство“, финансиран од Европската Унија, има потреба од:   1 (еден) обучувач за обука на темa:  “Примена на нови дигитални технологии за унапредување на работењето на граѓанските организации” наменета за граѓански организации:   Read more about Повик за ангажирање на обучувач[…]

„Студија за подршка на организираното застапување на младите претприемачи на локално и национално ниво“

 Проект: „Успешни во единство“   Почитувани соработници, Ве известуваме дека проектот „Успешни во единство“ беше крунисан со изготвување на посебна „Студија за подршка на организираното застапување на младите претприемачи на локално и национално ниво“, наменета за младите претприемачи и локалните власти. Студијата е резултат на истражувањето кое беше спроведено во рамки на проектот реализиран од страна на Асоцијација за Read more about „Студија за подршка на организираното застапување на младите претприемачи на локално и национално ниво“[…]

Повик за ангажирање на експерт за изработка на Програма за менторирање

 Проект: „Успешни во единство“   Повик за ангажирање на експерт за изработка на Програма за следење и менторирање Асоцијацијата за правно економски истражувања и едукација “ЈУРИДИКА”, во рамки на проектот „Успешни во единство“, финансиран од Европската Унија, објавува повик за прибирање на понуди за ангажирање на експерт, и тоа за:  1 (еден) експерт за изработка на ПРОГРАМА за следење и менторирање Read more about Повик за ангажирање на експерт за изработка на Програма за менторирање[…]