Јуридика активно продолжува со активности и во текот на летото

Тимот на Асоцијација за правно – економски истражувања и едукација „Јуридика“ учествува на бројни конференции во текот на месец Јули. Експерти од Јуридика беа дел од Меѓународна конференција за работничка партиципација во управување со компании, која се оддржа во Букурешт, Романија. Експертите од тимот на Јуридика беа присутни и на Меѓународната конференција за права на Read more about Јуридика активно продолжува со активности и во текот на летото[…]