Наскоро: Големо правно советување од областа на работните односи и социјално осигурување

Асоцијација за правно – економски истражувања и едукација – „Јуридика“ Ве поканува да бидете дел од Големото правно советување од областа на работните односи и социјалното осигурување. Учесниците ќе бидат дел од панел дискусија со врни предавачи, интерактивни работилници под менторство на предавачите, панел сесии, и дискусија на предавачите со присутните. Уште еднаш, на ваша Read more about Наскоро: Големо правно советување од областа на работните односи и социјално осигурување[…]