Кафе муабет – Безбедност и Здравје при Работа

Понеделнички започнува серијалот – Кафе муабет за БЗР.

Во првата епизода, проф.Д-р Лазар Јовевски и м-р Милан Петковски говорат за:

– Што е труд?
– Позитивна и (или) негативна конотација на трудот
– Успешноста, произлегува од задоволство при извршување на работите задачи

Проследете:

Leave a Reply