ФОРУМ НА ДОБРА ВОЛЈА “Слобода на верување/неверување како основно човеково право”

Почитувани, Со големо задоволство ве известуваме дека се одржа првиот ФОРУМ НА ДОБРА ВОЛЈА, организиран од страна на Асоцијацијата за правно – економски истражувања и едукација „Јуридика“, на тема: Слобода на верување/неверување како основно човеково право, модерни социо – културолошки предизвици. На наше задоволство заинтересираноста беше огромна и присуствуваа голем број на гости – од Read more about ФОРУМ НА ДОБРА ВОЛЈА “Слобода на верување/неверување како основно човеково право”[…]