НАЈАВА: ГОЛЕМО МАРТОВСКО СОВЕТУВАЊЕ ЗА РАБОТНИ ОДНОСИ

  Асоцијација за правно – економски истражувања и едукација „Јуридика“, повторно ви ги нуди актуелните теми од трудовото право и работните односи! Врвни предавачи и експерти ќе говорат на актуелни теми, теорија и пракса, како и за новите законски решенија кои се носат во областа на трудот. Сите присутни ќе имаат можност со секој од Read more about НАЈАВА: ГОЛЕМО МАРТОВСКО СОВЕТУВАЊЕ ЗА РАБОТНИ ОДНОСИ[…]

Големо пролетно правно – економско советување

Почитувани, Ни претставува огромно задоволство да ве поканиме да присуствувате на ГОЛЕМО ПРОЛЕТНО ПРАВНО – ЕКОНОМСКО СОВЕТУВАЊЕ ОД ОБЛАСТА НА РАБОТНИТЕ ОДНОСИ на тема: „Актуелни прашања, дилеми и решенија  од областа на работните односи“ Засновањето на работен однос, дискриминација и мобинг, престанок на работниот однос, надомест на штета, безбедноста и здравје при работа, роковите, постапка пред работодавачот и постапка пред суд, Read more about Големо пролетно правно – економско советување[…]

Големо пролетно правно – економско советување

Почитувани, Со задоволство ви го најавуваме големото пролетно правно – економско советување од областа на работните односи, со промотивна цена. Врвните предавачи,  и специјални гости ќе ви дадат одговори на сите ваши прашања и дилеми поврзани со работните односи преку интерактивни дискусии и презенатации. Ве очекуваме на 04.04.2019 година во 10 часот, во хотел Континентал. Повеќе информации, Read more about Големо пролетно правно – економско советување[…]

ЈУРИДИКА ОДДРЖА ПРАВНО СОВЕТУВАЊЕ НА ТЕМА: „ПРАКТИЧНА ПРИМЕНА НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗМЕНИ НА ЗАКОНОТ ЗА РАБОТНИ ОДНОСИ И ДРУГИ ПРАШАЊА ОД РАБОТЕН ОДНОС“

Асоцијацијата за правно – економски истражувања и едукација „Јуридика“, одржа правно советување од областа на трудовото право и работните односи. На советувањето беа присутни судии, адвокати, професори и претставници на институции кои делуваат во областа на работните односи. Учесниците ја имаа можноста да ги слушнат стручните излагања од врвни предавачи, да учествуваат во интерактивна дискусија, Read more about ЈУРИДИКА ОДДРЖА ПРАВНО СОВЕТУВАЊЕ НА ТЕМА: „ПРАКТИЧНА ПРИМЕНА НА ПОСЛЕДНИТЕ ИЗМЕНИ НА ЗАКОНОТ ЗА РАБОТНИ ОДНОСИ И ДРУГИ ПРАШАЊА ОД РАБОТЕН ОДНОС“[…]

Наскоро: Големо правно советување од областа на работните односи и социјално осигурување

Асоцијација за правно – економски истражувања и едукација – „Јуридика“ Ве поканува да бидете дел од Големото правно советување од областа на работните односи и социјалното осигурување. Учесниците ќе бидат дел од панел дискусија со врни предавачи, интерактивни работилници под менторство на предавачите, панел сесии, и дискусија на предавачите со присутните. Уште еднаш, на ваша Read more about Наскоро: Големо правно советување од областа на работните односи и социјално осигурување[…]

„Јуридика“ ве поканува на правно советување од областа на работните односи

Асоцијација за правно економски истражувања и едукација “ЈУРИДИКА” Ве поканува: да бидете дел од правното советување за актуелни прашања поврзани со работните односи на тема:   „ Работните односи – актуелни проблеми и решенија” Најважните, најпроблематичните и најактуелните прашања од работен однос во праксата   Панел дискусија со излагање на предавачите Интерактивна работилница во 4 Read more about „Јуридика“ ве поканува на правно советување од областа на работните односи[…]