ФОРУМ НА ДОБРА ВОЛЈА – Слобода на верување/неверување како основно човеково право

Почитувани, Ни претставува особена чест и задоволство да ве известиме дека „Асоцијација за правно – економски истражувања и едукација Јуридика“,организира ФОРУМ НА ДОБРА ВОЛЈА на тема: „Слобода на верување/неверување како основно човеково право“ – модерни социо – културолошки предизвици. Ова е првиот од форумите на добра волја кои „Јуридика“ планира да ги организира во текот Read more about ФОРУМ НА ДОБРА ВОЛЈА – Слобода на верување/неверување како основно човеково право[…]