Практична примена на последните измени на Законот за работните односи и други прашања од работен однос

Асоцијација за правно економски истражувања и едукација “ЈУРИДИКА”   Ве поканува   да бидете дел од  правното советување од областа на работните односи на тема:   „Практична примена на последните измени на Законот за работните односи и други прашања од работен однос“ Секогаш во чекор со правото, сo стремеж да ги пратиме промените на правниот Read more about Практична примена на последните измени на Законот за работните односи и други прашања од работен однос[…]