Тркалезна маса со работодавачите од јавниот и приватниот сектор

Во најава:

Во рамки на проектот “Колективни договори – клуч за успешно општество”, Асоцијација за правно – економски истражувања и едукација “Јуридика”, ќе оддржи – Тркалезна маса со учество на работодавачите од јавниот и приватниот сектор, а со цел да се разменат мислења, ставови и идеи за поуспешна имплементација на системот на Безбедност и здравје при работа во колективните договори, како и унапредување на системот на колективно преговарање во насока на создавање на нова правна примена за Безбедност и здравје при работа. Тркалезната маса ќе се оддржи на 13.05.2019 година, во хотел Континентал.

Наскоро ќе бидат објавени деталите во врска со панелистите и точните теми.

Следете не!

group-diverse-business-people-working-team-41260739

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *