По втор пат на Правниот факултет „Јустинијан Први“ се одржа симулација на судење од областа на работните односи и антидискриминација

По втор пат на Правениот факултет “Јустинијан Први” се одржа СИМУЛАЦИЈА НА СУДЕЊЕ ОД ОБЛАСТА НА РАБОТНИТЕ ОДНОСИ И АНТИДИСКРИМИНАЦИЈА, во […]