“Јуридика” на завршна конференција на проектот “Граѓанското општество во акција за еднаквост“

 “Јуридика” на завршна национална конференција на проектот “Граѓанското општество во акција за еднаквост“ спроведуван од Асоцијацијата за демократски иницијативи (АДИ). […]