Со позитивна мисла го започнуваме денов. Новото издание на ,,Понеделнички кафе муабет во #МЗЗПР” го поврзуваме со овогодинешната тема на одбележување на Светскиот ден за #БЗР– Безбедна и здрава работна иднина.

57870622_2417456364940675_6015875127168729088_n

Проф. д-р. Лазар Јовевски и м-р. Милан Петковски, разговараат на теми за Безбедност и здравје при работа, и истовремено ја промовираат изготвената регионална за Безбедност и здравје при работа.