Во новото издание на: „Понеделнички кафе муабет во МЗЗПР м-р Милан Петковски и проф.Д-р Лазар Јовевски разговораат за:

– Правото на пензионирање и како мажите и жените го остваруваат правото на старосна пензија?

– Постапка за пензионирање кај жени и актуелни проблеми

– Проблемот на психолошко и сексуално вознемирување на работно место – мобинг

– Практични совети како да се заштитите од мобинг и како истиот да се надмине меѓу вработените

Погледнете го најновото видео и инфомирајте се за овие прашања и состојби