Асоцијација за правно – економски истражувања и едукација „Јуридика“, повторно ви ги нуди актуелните теми од трудовото право и работните односи! Врвни предавачи и експерти ќе говорат на актуелни теми, теорија и пракса, како и за новите законски решенија кои се носат во областа на трудот. Сите присутни ќе имаат можност со секој од панелите да разговараат за конкретни прашања кои се во ваш интерес, а предавачите ќе бидат на ваше располагање во текот на целата обука.

Секој од учесниците добива сертификат за учество на правното советување!

Промотивна цена на правното советување, со рано пријавување до 10ти март: 3.100 денари. Редовна цена на правното советување изнесува 3.800 денари. За повеќе учесници од исто правно лице следува попуст од 10% попуст на вториот, третиот, и секој следен пријавен.

Уплата на Жиро сметка: 210 – 0631903301 – 68, депонент: НЛБ Тутунска Банка

За повеќе информации и пријавување јавете се на тел. број 078/758-405, или на contact@juridica.mk

Агендата за правното советување е прикачена во прилог.

Ве очекуваме,

Ваша Јуридика!

Правно советување – Агендаseveral-multiple-law (1) (1)