Почитувани,
Со задоволство ви го најавуваме големото пролетно правно – економско советување од областа на работните односи, со промотивна цена. Врвните предавачи,  и специјални гости ќе ви дадат одговори на сите ваши прашања и дилеми поврзани со работните односи преку интерактивни дискусии и презенатации.
Ве очекуваме на 04.04.2019 година во 10 часот, во хотел Континентал.
Повеќе информации, и рано пријавување на телефон: 078/758-405.
Ваша Јуридика!
 Najava
Najava - albanski